top of page
  • Foto van schrijverBabette KeijzerJansen

Uitleg 5 Days of Mascara

Bijgewerkt op: 18 okt. 2020

Om te beginnen raden we je aan om je op de mascara te concentreren. In het bijzonder de 4D-mascara. De reden hiervoor is dat bijna iedereen mascara draagt. Het is een eenvoudig product om mee te beginnen, omdat er geen deskundige voor nodig is, het vereist niet veel productkennis en het is gemakkelijk om online te demonstreren.


Het eerste verkoopconcept dat je moet leren, is dat het gemiddeld 6-7 blootstellingen aan een product kost voordat mensen zich ertoe verbinden om te kopen. Ze kopen zelden de eerste keer dat ze het zien. De verkoop van producten vergt dus enige consistentie. We raden je aan om vijf dagen achter elkaar over onze mascara te posten om nieuwsgierigheid op te bouwen met je volgers.


In de volgende berichten hieronder vind je berichten en foto's die je elke dag kunt kopiëren en plakken op je tijdlijn. Plaats op een moment dat de meeste mensen online zijn. 19:00 - 22:00 uur is het beste. Als je dapper bent, ga dan live en laat zien waarom je van de 4D-mascara houdt! En gooi er zeker je eigen voor en na in. (mensen willen resultaten bij jou zien!)


Gebruik deze posts voor jouw Easy way to 500 sheet! Let's get some promotions!


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag 1

Dag 2

Dag 3

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
Post: Blog2_Post
bottom of page