top of page
  • Foto van schrijverBabette KeijzerJansen

Informatie.

Bijgewerkt op: 18 okt. 2020

Heb je een nieuw teamie?

Van harte gefeliciteerd met het vergroten van jouw business 🥳👑 Fantastisch dat je andere vrouwen de opportunity hebt aangeboden! ❤️🙏🏼


Stuur jouw teamie in privé elke dag 1 stap. Laat haar deze precies volgen om de eerste week goed van start te kunnen gaan.

Maar begin met de berichtjes hieronder zodat zij snapt wat er gaat gebeuren.


Veel plezier 💜👑


👑 Stuur naar nieuwe presenters;

Ok, ik heb een proces dat ik normaal met mensen probeer om hen te helpen hun omzet binnen te halen. Het is een proces van 5 stappen en we kunnen je meteen op weg helpen als jij er ook klaar voor bent! xx


👑 Reactie op antwoord vorige bericht;

Wat vind je ervan om in Messenger te komen? Ik heb voor de meeste mensen de meest succesvolle manier gevonden om stap 1 uit te voeren, door rechtstreeks in Messenger te gaan.

We wachten met het starten op FB voor een seconde, want er is een echt effectieve manier om dat te doen in stap 2!

Stap 1 is om je vrienden een bericht te sturen en hen te laten weten dat je enthousiast bent over het starten van je eigen biz, je verliefd bent op de mascara en je afvraagt of ze het willen proberen en je feedback willen geven!

We hebben de geld-terug-garantie, dus zelfs als ze er niet van houden, kunnen ze hun geld terugkrijgen, maar ze zullen je ook helpen! Bovendien krijgen ze geweldige wimpers als ze er verliefd op worden!

Ik kan je een begeleidingsbericht sturen dat je kunt aanpassen om ze te verzenden, zodat het klinkt zoals jij! Xx

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page