top of page
  • Foto van schrijverBabette KeijzerJansen

Dag 2

⭐️Dag 2⭐️


We gaan beginnen met het boeken van ‘Lash Affiliates’, dus het is belangrijk dat je klaar bent om te slagen! Affiliates beginnen elke maandag en lopen 5 dagen.


Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Maak je zich geen zorgen! Volg hieronder:


💡 Een affiliate is iemand die je helpt bij het promoten van een product in ruil voor het verdienen van Y-Cash of gratis producten via het nieuwe Rewards Link-platform. Je voorziet de affiliate van dagelijkse berichten om te delen op hun Facebook-muur, dus er is geen giswerk bij betrokken!


💡 Een Affiliate Link is wat jouw Affiliate en haar vrienden / familie zullen gebruiken om hun producten te kopen. Vaak kan een affiliate een terugkerende klant worden of zelfs een nieuw teamlid.


💜 OPDRACHT 1: Maak jouw ‘Potentiële Affiliate-lijst’ of ‘Lijst van 100’!


Ik ga vandaag live om hierbij te helpen, maar heb niet het gevoel dat je op me hoeft te wachten !!

Zet je timer op 3 minuten! Ga terug en kijk wie zich deze week met uw berichten heeft beziggehouden. Wie vond het leuk of gaf commentaar? Wie heb je een bericht gestuurd? Wie staat er op jouw klantenlijst? Neem al deze namen en maak een lijst met mensen die je kent.


BELANGRIJK!! NIET AANPASSEN. NIET OORDELEN. Elimineer elk mentaal gebabbel dat zo klinkt ... "oh, ze zou niet geïnteresseerd zijn." Als je jezelf deze woorden hoort denken, SCHRIJF HAAR NAAM OP!


Gebruik de FRAC-methode om je geheugen op te frissen!


Denken aan...


Vrienden-school, werk, sport, kerk


Familieleden - vergeet vrienden van familieleden niet!


Bekenden - sportschool, school, kerk, sport


Kinderen, mensen die je kent via je kinderen!


💜 TAAK 2: KLAAR VOOR! Maak jouw scripts en gespreksaanvragers klaar voor gebruik! Hot tip: kopieer / plak deze scripts in WordBoard voor iPhone en Lazyboard voor Android!


Enkele voorbeelden van conversatiestarters:


"Hallo NAME! Ik wil je gewoon heel erg bedanken voor het altijd tonen van liefde op mijn berichten! Ik wil je echt helpen een aantal gratis producten te verdienen, omdat je altijd zo geweldig voor me bent !! Wil jij deze week mijn Lash Affiliate worden? Het is supergemakkelijk! "


"Hoi! Heel erg bedankt voor je bestelling, ik zat te denken ... zou je deze week mijn Lash Affiliate willen zijn! Ik denk dat je geweldig zou zijn! Het is supergemakkelijk en je krijgt GRATIS product. "


Post op je Facebook-pagina met een foto van je favoriete producten: “Wie houdt er van gratis producten? Laat je opmerking beneden achter!" Neem contact op met iedereen die reageert!


Wanneer jouw affiliate vraagt ​​wat er bij betrokken is om een ​​affiliate te zijn:


“Super simpel! Ik zal je je eigen affiliate-link sturen, samen met berichten die je op je Facebook-pagina kunt delen. Je kopieert en plakt gewoon een bericht dat ik je stuur, en je plaatst het vervolgens elke avond 5 nachten op je Facebook-pagina (duurt 3 seconden). Als een van jouw vrienden / familie bestelt via de link die ik met je deel, verdien je 10% van die bestellingen aan producttegoed! Afgezien van die 3 seconden per nacht, doe ik al het werk! "


💜💜💜💜💜💜💜


Dagelijkse persoonlijke ontwikkeling:


BEKIJK CARLY REEVES TRAINING OVER HET GEBRUIK VAN ÉÉN AFFILIATE LINK voor al je Affiliates om ervoor te zorgen dat iedereen wat Ycash terug verdient! We zullen de hele maand naar deze techniek verwijzen!


https://vimeo.com/406051202


🤍💛💗💙💚💜🖤🤍💛💗💙💚💜🖤


👉🏼 NODIG VOOR TOEGANG:


⭐️ Een foto van jouw HAND GESCHREVEN 100 lijst met jouw naam en datum bovenaan.


⭐️ Een foto van je DMO


⭐️ Een screenshot van jouw WordBoard / Lazyboard met affiliate-bewoording.


⭐️ Bekijk Carly's training van 5 minuten.


Plaats alsjeblieft een collage van deze, zodat er maar één bericht van elke presentator is. Elke collage-app zal het doen!


AFFILIATES ZULLEN ELKE MAANDAG BEGINNEN !! 🥳🥳

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page