top of page
  • Foto van schrijverBabette KeijzerJansen

Dag 1

⭐️DAG 1⭐️


HAPPY SEPTEMBER !!


WELKOM!! We zijn allemaal zo excited dat je heeft besloten jouw bedrijf te laten groeien! Wat je deze maand doet, levert beloningen op tot ver na de 30e van de maand! Kijk hoe deze activiteit de komende maanden een momentum voor je opbouwt! We hebben dagelijkse persoonlijke ontwikkelingstijd plus taken.


💡 EERSTE TAAK !! Je hebt een planner nodig !! Gedurende de maand zullen we je vragen om te PLANNEN! Als je niet van plan bent ... ben je van plan te mislukken. Zoek dus een planner of je kunt een maandelijkse pagina googelen en deze uitprinten. Hier is er een om je op weg te helpen. Download september - december 2020.


https://blankcalendarpages.com/September-2020-calendar


💡 TWEEDE TAAK !! Download de app WordBoard als je een iPhone hebt, en Lazyboard als je een Android hebt! We gaan je laten zien hoe je ze kunt gebruiken en we zullen ze de hele maand gebruiken. LIFECHANGING!!!


Hier leest je hoe je het kunt gebruiken!


iPhone - https://vimeo.com/448366475


Android - https://vimeo.com/448769724


DAGELIJKSE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: Dit is een klassieker van Simon Sinek! Elke keer als ik ernaar kijk, krijg ik er iets nieuws van! Simon is de auteur van Find Your Why en vele anderen!


https://youtu.be/qp0HIF3SfI4


💜💜💜💜💜


Het is VOOR en NA DAG !!


Een van de gemakkelijkste manieren om mensen te bereiken, is met RESULTS. Maak een keuze uit mascara en maak een NIEUWE foto van jezelf terwijl je hem aan één oog draagt.


HOT TIP! Draai je camera om en gebruik de naar voren gerichte camera, en draai de telefoon vervolgens ondersteboven zodat de naar voren gerichte camera aan de onderkant zit. Ga voor een raam staan ​​en begin te klikken! Maak foto's vanuit verschillende hoeken! DE BESTE SELFIES waren meestal 1 van de ongeveer 20 verschillende pogingen! 😂 #canigetanamen


👊Post het PERSOONLIJK op je Facebook-wall & JOUW VERHAAL en zeg simpelweg: "Ik kan niet stoppen met het staren naar deze wimpers!" Niks anders! Geen link, zeg NIET zoiets als "neem contact met mij op voor een link om te bestellen." Besteed vervolgens de volgende 15 minuten aan het berichten sturen aan ELKE PERSOON die interactie heeft / het bericht bekijkt. Stuur de foto opnieuw in Messenger en laat ze weten hoe ze het kunnen krijgen! (Tip: Wil je MEER resultaten? Doe MEER! Daag jezelf uit om te zien hoe lang je kan de interactie gaande houden!)


🤍💛💗💙💚💜🖤🤍💛💗💙💚💜🖤


⭐️ NODIG VOOR TOEGANG VANDAAG: Screenshot van je PUBLIEK geplaatste mascarafoto op je TIJDLIJN. PLUS een schermafbeelding van je power-sessie van 15 minuten in Messenger (naar wie je berichten hebt gestuurd over Twisted, gelieerde ondernemingen, follow-ups, enz.)


👉🏻Screenshot van jouw kalenderpagina's van september en oktober om te laten zien dat je klaar bent om te beginnen!


👉🏻Screenshot dat de WordBoard- of Lazyboard-app naar jouw telefoon is gedownload. (Je kunt Wordboard gratis gebruiken met een beperkt aantal opgeslagen berichten, of je betaalt een eenmalige vergoeding van $ 20 voor onbeperkte opslag. Als je geen $ 20 hebt, verkoop dan 3 mascara's en je hebt het binnen 3 uur!) Xo


Als je een collage kunt maken met jouw inzendingen, zodat we er één per persoon hebben, zou dat op prijs worden gesteld! Op die manier missen we geen enkele inzending.


Dank je!! 💜

18 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


Babette KeijzerJansen
Babette KeijzerJansen
04 de set. de 2020



Curtir
Post: Blog2_Post
bottom of page