top of page
  • Foto van schrijverBabette KeijzerJansen

Sponsoring Training - Daisy

ZOOM 15/07/20 Er zijn meerdere mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken en om mensen te bereiken!, één van de vele mogelijkheden die voor Amy goed werken zijn story’s op Facebook! Je verhaallijn bereikt veel mensen!. Veel mensen hebben geen zin om over hun tijdlijn te scrollen plus Facebook laat ook niet altijd alles zien!. In je verhaal kun je ook zien wie het vaak bekijkt en wie er reageert!, spreek in je verhaal over de carbonus, dat je binnen drie uur bepaalt wordt, de incentive trip, en vele andere voordelen! Gebruik polls zodat je in je verhaal ook interactie krijgt!


Een andere mogelijkheid zijn buy and sell sites! Ook wel verkoopgroepen genoemd!

❗️Let op vanuit younique mogen wij hier niet in verkopen dus niet de mascara etc! Wel mag je de business opportunity aanbieden!. Hier krijg je vaak ook veel respons en mensen die op je Facebook gaan kijken. Doe dit wel alleen als je sterk in je schoenen staan. Vaak zijn mensen niet goed op de hoogte van Younique dus schrijven het af als piramide, mocht je wel van deze mogelijkheid gebruik maken! Blokkeer negativiteit en ga er niet op in!.


Daarnaast is direct messaging nog steeds één van de vele effectieve mogelijkheden! Stap uit die comfort zone en ga berichten sturen over de opportunity!, maak de connectie en maak jezelf zichtbaar. We hebben een geweldige mogelijkheid voor vele mensen dus daar mag meer over gesproken worden!.


Gebruik het Eric worre schript (staat in Wix app). Zodat je een goede conversatie behoudt!. Ben niet bang voor een afwijzing!. Als je niet probeert weet je het ook niet!


Zijn mensen geïnteresseerd? Werk met spraakberichtjes, bel mensen evt of plan een videogesprek! Laat mensen je enthousiasme horen!. Maak gebruik ook van het Filmpje van Babette want daar krijg je gelijk alle juiste info!


Go for it ladies! You can do it! Ga die relaties opbouwen. Neem mensen mee in jouw journey! Ben trots op wie je bent en wat je doet !! , your vibe attracts your tribe


(Credits Daisy 💕)


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page