top of page
  • Foto van schrijverBabette KeijzerJansen

Success Formula

Deze methode gaat je business naar een ander level brengen! Dit is een methode die je elke maand opnieuw dient te hanteren, zodat je blijft groeien! Belangrijk is ook dit je team mee te geven! Zo blijft het dupliceerbaar!


Stap 1 👉🏼 is binnen 5 dagen 5 orders binnen te halen. Aangezien wij de lash leaders zijn, focus je op lashes!!

Gebruik eventueel de 5 days of mascara Posts om elke dag een mascara post te plaatsen kan je dit ook met je team doen! Eigenlijk een soort affiliates Posts !

Voordeel 1 👉🏼 je hebt binnen 5 dagen je business gekwalificeerd met 125 prs !

Voordeel 2 👉🏼 leer je dit je team, behalen ze binnen 5 dagen hun white status!

Het klinkt veel binnen 5 dagen 5 orders maar het gaat allemaal om mindset! Deel hoeveel je van de mascara houdt, inbox mensen en durf af te ronden! Blijft niet hangen in twijfel!


Stap 2 👉🏼 2 rewardlinks in 10 dagen.

Om de 2 rewardslinks te vullen in 2 dagen is je te focussen op affiliates!

Waarom affiliates? Je bereidt je netwerk uit en maken steeds meer mensen kennis met de producten van Younique, als je je focust op affiliates kun je door het volmaken van je rewardlinks ook je affiliates een super product aanbieden!.

Voordeel 1 👉🏼 ze ervaren hoe het is om een presenter te zijn.

Voordeel 2 👉🏼 ze kunnen het product ervaren als ze succesvol zijn!.


Stap 3 👉🏼 1 presenter in 20 dagen

Eerlijk, dit is een piece of cake! Daarom adviseer ik je ook om niet te stoppen bij die ene presenter! Door je affiliates te gebruiken kun je hier meer uithalen dan die ene presenter. Ook is belangrijk dat je niet alleen de beautybox deelt om presenters binnen te halen! Soms kan die beautybox namelijk ook overweldigend zijn, ondanks de korting hebben sommige dames misschien ook wat moet ik met alles doen! Daarom is het belangrijk om alle voordelen eromheen te benoemen. Het werken vanuit huis, meer bij de kinderen zijn, incentive trips, grote kortingen, vriendschappen en nog veel meer! Ook hier geldt werk aan je mindset! Laat mensen zien wat voor een leider je bent & maak een connectie met je FB friends!


Durf te doen, herhaal dit elke maand, leer het je team en je zal er veel profijt van hebben en gaan groeien!


19 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page